Brukt i år: 2309 + 45 = 2354g.
Kjøpt: 200 g.





----

Og så har jeg bakt litt igjen da!
Jeg føler jeg må presisere at jeg ikke sitter og spiser kaker dagen lang, selv om det kanskje kan virke slik. Tvert imot har jeg kuttet kraftig ned på den slags, og har dermed gått ned 5 kg hittil i år. :D
Jeg har tatt et par andre grep også, og har f.eks nesten sluttet å spise brød. Det blir havregrøt (Axa) eller hjemmelagde knekkebrød istedet.


Denne kaken ble bakt fordi vi hadde så mange giraffbananer (med brune flekker), og jeg hadde lyst til å prøve en ny oppskrift istedet for å bake den samme banankaken som alltid.
Oppskriften er funnet på Det søte liv, søk på Cooking Light - Banana Bread.
Den er nemlig litt sunnere denne her, med lite fett, og bakt med brunt sukker og sammalt mel (selv om oppskriften sier hvetemel).

 Mandler er den eneste nøttesorten vi kan bruke pga allergi, men istedet for å putte dem i deigen så strødde jeg dem oppå kaken sammen med litt brunt sukker, og det ble kjempegodt!
Denne oppskriften kommer jeg garantert til å bruke flere ganger.





----

Begge sjalene mine er ferdig blokket, og jeg er fornøyd.
Adamas: Strikket i DSA Tynn alpakka på p 4, med 11 mønsterrepetisjoner. Mål 156 x 74 cm.








Kiri: Strikket i Drops alpakka på p 4, med 11 mønsterrepetisjoner. Mål 146 x 74 cm.








Ha en flott påske! :D