To par julegavepulsvanter er ferdige! 

Disse er strikket etter oppskriften på de lange vantene i forrige post, bortsett fra at jeg strikket kun 15 omg før første fletteomgang.
Som variasjon har de grønne fått en vanlig flette istedet for kryssfletten som er på de grå.
Jeg har brukt Smart og p 3,5 på disse også, og denne gang ble jeg nødt til å supplere med noen nøster fra garnbutikken...
Brukt i år: 1813 + 110 = 1923 g.
Kjøpt: 150 g.
Og NÅ er det Paraphernaliasokkene som står for tur!

Til slutt litt matprat.
En ny favoritt hos oss er laks med mangosalsa. Utgangspunktet er en oppskrift i en Tex-Mex-brosjyre fra Rema, men med noen modifikasjoner.
Husets kresne 7-åring har nemlig plutselig begynt å spise laks! Riktignok med masse krydder på, men litt sunt er det vel likevel.
Her har vi brukt fisketacokrydder etter lillebrors ønske, men fajitakrydder fungerer like bra. Jeg er ikke sponset (dessverre
), men vi bruker kun krydderposene fra Santa Maria.

Og jeg har bakt! Her er knekkebrød i to utgaver fra Hobbyuglas matblogg. Til venstre rugknekkebrød og til høyre turknekkebrød med sjokoladebiter.
Det vil si, de fleste sjokoladebitene smeltet da jeg rørte ut honning i varmt vann og helte oppi... Men sjokoladesmak ble det.



Disse er strikket etter oppskriften på de lange vantene i forrige post, bortsett fra at jeg strikket kun 15 omg før første fletteomgang.
Som variasjon har de grønne fått en vanlig flette istedet for kryssfletten som er på de grå.
Jeg har brukt Smart og p 3,5 på disse også, og denne gang ble jeg nødt til å supplere med noen nøster fra garnbutikken...
Brukt i år: 1813 + 110 = 1923 g.
Kjøpt: 150 g.
Og NÅ er det Paraphernaliasokkene som står for tur!

----
En ny favoritt hos oss er laks med mangosalsa. Utgangspunktet er en oppskrift i en Tex-Mex-brosjyre fra Rema, men med noen modifikasjoner.
Husets kresne 7-åring har nemlig plutselig begynt å spise laks! Riktignok med masse krydder på, men litt sunt er det vel likevel.
Her har vi brukt fisketacokrydder etter lillebrors ønske, men fajitakrydder fungerer like bra. Jeg er ikke sponset (dessverre


Og jeg har bakt! Her er knekkebrød i to utgaver fra Hobbyuglas matblogg. Til venstre rugknekkebrød og til høyre turknekkebrød med sjokoladebiter.

Det vil si, de fleste sjokoladebitene smeltet da jeg rørte ut honning i varmt vann og helte oppi... Men sjokoladesmak ble det.


Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar