Her har du mitt 2013 samlet på ett brett. Rundt regnet 100 prosjekter, og det er da ikke verst i løpet av et år! Riktignok ble det mye smått, enda mer enn vanlig pga alle modellene til Hekling for menn, men jeg fikk da laget noen plagg også!

Jeg ble skikkelig fornøyd med sinnasaujakken, og morsom å strikke var den også. Apegenseren til 10-åringen ble også bra, begge deler strikket i New Zealand lammeuld som jeg virkelig har fått sansen for.
Stripegenseren i Rasmillas yndlingsgarn er jeg også fornøyd med, og det var fremfor alt godt å få brukt garnet som hadde ligget og irritert meg ganske lenge.

Sokker ble den store vinneren med 21 par medregnet stort og smått. Det ble ikke så mange luer som året før, men 9 stykker er da ok det også.
Jeg har hatt det gøy med å strikke opp uvenngarn, og helt på slutten av året fikk jeg dilla på tøfler. Super måte å bruke opp tynt sokkegarn på!
Totalt garnforbruk ble 6733 g og det er jeg fornøyd med, tatt i betraktning av at jeg sjelden strikker med tykt garn. Alt i alt et fint strikkeår, og jeg gleder meg allerede til neste. :p